×

Support

For Policy Issues please contact: Ardita Hajra @ ardita.hajra@amchamksv.org
For Membership Services please contact: Shkëndije Loshaj-Krasniqi @ shkendije.krasniqi@amchamksv.org
For Communication and Information please contact: Fjolla Bekteshi @ fjolla.bekteshi@amchamksv.org

FORGOT YOUR DETAILS?

Oferta Anëtarë-për-Anëtarë

...
  • Ofertë speciale nga American School of Kosova

    Anëtari ynë American School of Kosova, ofron zbritje prej 10% për të gjithë anëtarët e Odës Amerikane që vendosin të regjistrojnë fëmijët e tyre në Kampin Veror të ASK-së. Kampi Veror i ASK-së është një program 7 javor (29 qershor – 14 gusht) i pasur me aktivitete të ndryshme, dhe njëkohësisht i përgjegjshëm në mbrojtje ndaj...

  • 50% zbritje në trajnime për QuickBooks

    Anëtari ynë Melita&Partners po ofron një zbritje prej 50% në trajnime për QuickBooks për të gjithë anëtarët e Odës Amerikane. Quickbooks®  është udhëheqës i industrisë në softuerët e kontabilitetit menaxherial për biznese të vogla dhe të mesme, duke ofruar një platformë lehtë të kuptueshme për kandidatët, ashtu që ata të mund të njohin konceptet e...

  • Ofertë ekskluzive për shërbimet dhe produktet e ProCredit Bank

    Anëtari ynë ProCredt Bank ofron mundësi të reja në shërbimet e saj bankare për të gjithë anëtarët e Odës Amerikane. Ofertat janë të ndara në nivel biznesi, në nivel të pronarit të biznesit si dhe në nivel të punësuarve të biznesit dhe janë siç vijojnë: Shërbimet për bizneset anëtare të Odës Amerikane: Aplikimi për shërbime...

TOP