50% zbritje në trajnime për QuickBooks

Anëtari ynë Melita&Partners po ofron një zbritje prej 50% në trajnime për QuickBooks për të gjithë anëtarët e Odës Amerikane.

Quickbooks®  është udhëheqës i industrisë në softuerët e kontabilitetit menaxherial për biznese të vogla dhe të mesme, duke ofruar një platformë lehtë të kuptueshme për kandidatët, ashtu që ata të mund të njohin konceptet e kontabilitetit ndërsa zhvilllojnë aftësitë e tyre në aplikacionin më të përhapur të llogari-mbajtjes. Kandidatët mund të vërtetojnë njohuritë e tyre në QuickBooks duke u bërë një Përdorues i Çertifikuar Intuit i QuickBooks i njohur ndërkombëtarisht, dhe duke rritur kështu mundësinë për të bërë biznes nga shtëpia përmes platformave si UpworkIndeed dhe Acclaim.

Për më shumë informacione ju lusim të kontaktoni Melita&Partners përmes emailit në trainime@melita-partners.com ose në numrin e telefonit 044 156 685.

Gjithashtu mund të vizitoni uebfaqen e kompanisë duke klikuar këtu.