CSR

Komiteti i CSR i Odës Amerikane synon të shërbejë si platform ku anëtarët e Odës Amerikane bashkërisht mund të promovojnë aktivitetet e tyre të CSR dhe të promovojnë rëndësinë e Përgjegjësisë Sociale Korporative në Kosovë.

Kryesues: Ariel Shabani (KIVO)

Zëvendëskryesuese: Shpresa Kika (Sutherland)

 

Anëtarët:

 1. Agon Gashi (Meridian Corporation)
 2. Armend Vokshi (American Clinic)
 3. Arta Terziqi (BKT)
 4. Genta Druga (Boga & Associates)
 5. Greta Kamberi (Gjirafa Inc)
 6. Naxhije Pajaziti-Arifaj (KEDS)
 7. Rona Sefedini (ProCon Group)
 8. Sebahate Kasabaqi (Deloitte Kosova)
 9. Senton Kaçaniku (Artillery One)
 10. Shkodrane Bikliqi (HIB Petrol)
 11. Valdrin Dervishaj (Sigal)
 12. Valentina Gara (LIMAK Kosovo)
 13. Valerina Krasniqi (Cacttus Sha)
 14. Vlora Kasumi (Raiffeisen Bank Kosovo)
 15. Zana Rizvanolli (NLB Banka)