Dita e katërt e Javës së Ndërmarrësisë sjell diskutimin për rolin e edukimit

Prishtinë, 16 nëntor 2022 – Në ditën e 4të Javës Globale të Ndërmarrësisë 2022 do të flasim  për rolin e edukimit formal dhe joformal, që nga ai më i hershmi e deri në universitet, për nxitjen e ndërmarrësisë . Ejani e interaktoni me Vildane Kelmendi nga Cacttus Education, Xhavit Rexhaj – Faqja Zyrtare nga Kolegji AAB, Merita Ajdini nga American School of Kosova, Edlira Dibrani nga Shkolla Finlandeze dhe Gentrit Berisha nga Universiteti i Prishtinës.

Roli i edukimit formal dhe joformal, në të gjitha nivelet dhe të gjitha disiplinat, është jashtëzakonisht i madh për krijimin e një mjedisi, i cili është nxitës për ndërmarrësinë. Ide e rekomandime të frytshme nga diskutimi i ditës së katërt të Javës Globale të Ndërmarrësisë, nga Xhavit Rexhaj nga Kolegji AAB, Vildane Kelmendi nga Cacttus Education, Merita Ajdini nga American School of Kosova, Edlira Dibrani nga Shkolla Finlandeze dhe Gentrit Berisha nga Universiteti i Prishtinës.