Ekonomi Digjitale

Komiteti për Teknologji dhe Inovacion, i themeluar së fundmi, ka për qëllim adresimin e sfidave kryesore me të cilat përballen bizneset e sektorit të TIK, përfshirë politikat, ndryshimet legjislative,  gjithashtu duke promovuar inovacionin dhe identifikimin e teknologjive në zhvillim që kanë ndikim pozitiv në mënyrën e të bërit biznes dhe përmirësimin e mirëqenies sociale.

DIGITAL ECONOMY COMMITTEE
Chairperson Company
Gazmend Selmani PBC
Members
Ardian Shehu Asseco
Armend Malazogu Cacttus
Taulant Stublla Cisco Systems
Ersan Ismaili Converged Communications
Enes Parduzi Elba Technologies
Agon Baruti Eneldat
Mergim Cahani Gjirafa
Valon Canhasi Hallakate
Hevzi Cuci IBTM
Shkumbin Kajtazi Interadria
Vegim Gashi Komtel
Arianit Fazliu Kutia
Ermal Sadiku LinkPlus
Gent Pupa Log Group
Gazmend Selmani PBC
Sheetal Jain / Drenusha Ymeri Prosperoware
Fitim Konjusha Quantech
Riza Ibrani Rikont
Krenar Roka Rubik
Fatos Ameti Sonnecto
Satish Ramachandra / Shpresa Kika Sutherland
Dren Deva Tafingo
Astrit Leti TIVE
Yll Zaragja UCX
Rinor Ahmeti VAIU