JVCKenwood dhe Dibarcom prezantojnë teknologjitë inovative të radio komunikimit

Prishtinë, 22 mars, 2024 – Në Odën Ekonomike Amerikane në Kosovë u mbajt një prezantim informues nga JVCKenwood mbi “Sistemin e Integruar të Radio Komunikimit Ndërinstitucional”. Dibarcom, kompania anëtare e Odës Amerikane, mundësoi prezantimin e JVCKenwood në Kosovë, duke synuar të nxisë angazhimin me aktorë të ndryshëm dhe të shfaqë zgjidhjet e tyre inovative për Radio Komunikim. Arif Berbati, Menaxher në Dibarcom, mbajti fjalët hyrëse, duke hapur rrugën për një sesion të detajuar.

JVCKenwood është i njohur globalisht për reputacionin e tij të jashtëzakonshëm në ofrimin e zgjidhjeve moderne të komunikimit, të krijuara me përpikëri për të përmbushur nevojat e veçanta të industrive të ndryshme. Nga sistemet e avancuara të radios tek softueri i sofistikuar i komunikimit, ofertat e JVCKenwood i japin përparësi efikasitetit dhe sigurisë operacionale.

 

Gjatë prezantimit, Meftuni Gonuller nga JVCKenwood ofroi njohuri të paçmueshme në teknologjitë revolucionare të radio komunikimit dhe aplikimet e tyre të gjithanshme në të gjithë sektorët e Kosovës. Gonuller nënvizoi përdorimin e gjerë të JVCKenwood nga ushtria, minierat, policia, aeroportet dhe industritë e tjera në mbarë botën, duke përfshirë vende të tilla si SHBA-të, Shqipëria, Turqia, Polonia, Lituania, Lindja e Mesme, Bullgaria, Franca, ndër të tjera.

Prezantimi i JVCKenwood, i mbajtur në Odën Ekonomike Amerikane në Kosovë dhe i organizuar në bashkëpunim me Dibarcom, shënon një hap të rëndësishëm drejt nxitjes së avancimit teknologjik dhe bashkëpunimit të industrisë në rajon.