Komiteti i Gastronomisë dhe Turizmit

Komiteti i Gastronomisë dhe Turizmit

Komiteti i Gastronomisë dhe Turizmit adreson nevojat e këtyre sektorëve si në periudhën afatshkurtër, pra për fazën e rimëkëmbjes ekonomike pas shpërthimit të pandemisë COVID-19, ashtu edhe në atë afatgjatë.

Kryesues: Erëmal Bajrami (KFC)
Zëvendëskryesues: Flamur Bahtijari (AS Travel)

Anëtarë:

  • Agon Gashi (Meridian Express)
  • Fatih Baycan (Four Points by Sheraton)
  • Drilon Ahmeti (Hotel Sirius)
  • Ernesta Zhubi (Prince Coffee House)
  • Gani Mehmeti (Nartel)
  • Petrit Sinani (Sach Corporation)
  • Raif Gashi (Buka Bakery)
  • Shkumbin Muçolli (Burger King)
  • Ilario Botta (Swiss Diamond Hotel)
  • Xhelal Selimi (Kalabria)