Kujdesi Shëndetësor

Komiteti i Kujdesit Shëndetësor i Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë ka për qëllim tq adresojë sfidat me të cilat përballen kompanitë që operojnë në sektorin e kujdesit shëndetësor, qoftë në nën-sektorin farmaceutik apo atë spitalor. Veçanërisht Komiteti fokusohet në çështje që kanë të bëjnë me lejet dhe licencat, implementimin e Ligjit për Shëndetësi, dhe të tjera që kanë të bëjnë me forcimin e pozitës së sektorit privat.

HEALTHCARE COMMITTEE
Chairperson Company
Armend Agani AGANI Ltd
Members
Vullnet Kusari American Clinic
Igli Larashi American Hospital
Rame Idrizaj ASGETO
Memli Saraqini Kastrati Group
Dardan Asllani Klinika Digjitale
Visar Ramaj RPHS Law
Milaim Abdullahu Santefarm
Mergim Prishtina TrePharm
Dorjan Berisha Zombie Soup