Nga sot, Fluidi me platformë për shitje online

Për të qenë më afër konsumatorëve edhe në ditët e izoluara, Fluidi njofton që tashmë ka lansuar platformën online për shitje të të gjitha produkteve.

Të gjithë konsumatorët e vajit dhe maraginës Floil, të brendit Rc Cola, Red Rain, Mighty Rain, Double Force, Jaffa Champion dhe Ciao tani këto produkte mund t’i blejnë online vetëm me një klik në Fluidi-ks.com.

Minutat e lëvizjes së lirë tashmë nuk keni nevojë t’i shpenzoni për blerje të produkteve të Fluidit, kompania do të kujdeset që ato të vijnë sigurt në prag t’shtëpisë tuaj.