Oda Amerikane dhe OEK nënshkruajnë një Memorandum Bashkëpunimi për të promovuar arbitrazhin

Prishtinë, 14 shtator 2022 – Është nënshkruar Memorandumi i Bashkëpunimit ndërmjet Drejtorit Ekzekutiv të Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë Arian Zeka dhe Kryetarit të Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, me dëshmitarin e shefit të partisë së USAID-it për Drejtësi Tregtare në Kosovë. Aktiviteti Christopher Thompson.

Të dy institucionet janë dakord të bashkëpunojnë në promovimin e arbitrazhit në Kosovë dhe avancimin e shërbimeve të arbitrazhit komercial.