Odat Amerikane në Ballkanin Perëndimor takohen në Shkup për bashkëpunim të shtuar rajonal

Shkup, 12 prill 2023 – Pas takimeve të suksesshme në Tiranë dhe Beograd, Odat Amerikane në Ballkanin Perëndimor u mblodhën në Shkup për të eksploruar rrugët për bashkëpunim të forcuar dhe promovimin më efektiv të mundësive të rritjes brenda rajonit. Takimi, i organizuar nga Oda Amerikane e Maqedonisë së Veriut, mirëpriti pjesëmarrës nga Oda Amerikane e Bullgarisë dhe Oda Amerikane e Greqisë, përveç përfaqësuesve nga Dhoma Amerikane e Tregtisë në Shqipëri, Oda Amerikane në Kosovë dhe Oda Amerikane e Serbisë. Oda Amerikane në Kosovë u përfaqësua nga Drejtori Ekzekutiv Arian Zeka dhe Konsulenti për Politika Ardian Spahiu.

Ngjarja u dekorua nga prania e shquar e Eric Meyer, Zëvendës Shefi i Misionit të Ambasadës së SHBA-së në Maqedoninë e Veriut, i cili ndau komente të thella.

Duke shprehur kënaqësinë për momentin aktual, Oda Amerikane njoftoi se tubimi i radhës është caktuar për në Prishtinë dhe me padurim presin vazhdimin e këtyre diskutimeve konstruktive dhe mundësinë për të pritur kolegët dhe miqtë e tyre të nderuar.