×

Support

For Policy Issues please contact: info@amchamksv.org
For Membership Services please contact: info@amchamksv.org
For Communication and Information please contact: info@amchamksv.org

FORGOT YOUR DETAILS?

Prodhim

Komiteti i Prodhimit trajton sfidat dhe problemet me të cilat kompanitë që e përbëjnë këtë industri ballafaqohen, të ofrohen rekomandime për institucionet përgjegjëse, si dhe të avokohet për përmirësimin e politikave për mbështetjen e prodhimit në vend.

Kryesues: Do të zgjidhet në takimin e ardhshëm të komitetit

Anëtarët: 

 • Agran Halimi (Pestova)
 • Arben Ferizi (Apetit Group)
 • Bajram Rushiti (Kosova Foods)
 • Berat Mustafa (Flexograf)
 • Dardan Shala (M&Sillosi)
 • Elvis Beqiri (EB Group)
 • Ernest Jusufi (Birra Peja)
 • Gojart Kelmendi (Eurokosova – Flutra)
 • Ismet Hula (Stonecastle Wine)
 • Kreshnik Jakupaj (Medruplast)
 • Kushtrim Gojani (Devolli Corporation)
 • Learta Berisha (NewCo Ferronikeli)
 • Liridon Kalenderi (Liri)
 • Lulzim Mustafa (Fluidi)
 • Mërgim Prishtina (Trepharm)
 • Raif Gashi (Meridian Corporation)
 • Sami Dida (Proton Cable)
 • Visar Ramajli (KIVO)
 • Xhelal Selimi (Calabria)
TOP