Swiss Diamond Hotel – Ofertat e shtatorit

Swiss Diamond Hotel në Prishtinë ka filluar sezonin e ri me oferta për t’i mbajtur mend. Pas një dite të ngarkuar, plot tension të gjithë meritojnë një pushim të pandërprerë pa asnjë përgjegjësi shtesë. Kjo mund të arrihet përmes njërës prej ofertave të shumta të cilat Swiss Diamond Hotel ofron për mysafirët e tyre siç është “‘Business Package” gjatë ditëve të punës si dhe “Stay Relaxed” gjatë fundjavave.

Swiss Diamond Hotel gjithashtu ofron një ‘’Breakfast Buffet’’ të përditshëm dhe ‘’Sunday Brunch’’, si dhe shumë oferta të tjera për mysafirët e tyre të cilët gjithashtu mund të gjejnë një shumëllojshmëri të tretmanëve të fytyrës dhe trupit prej të cilave mund të zgjedhin gjatë gjithë muajit shtator.

Për më shumë informata rreth ofertave të shtatorit vizitoni uebfaqen zyrtare të Hotelit Swiss Diamond https://sdhprishtina.com/