Tatime

Komiteti i Taksave adreson çështjet tatimore me të cilat anëtarët e Odës Amerikane përballen në baza ditore, dhe ka për qëllim të ofrojë rekomandimea tek institucionet relevante në atë se si duhet të ndryshojë legjislacioni tatimore në mënyrë që të mundësojë një ambient më dinamik të të bërit biznes.

Kryesues: Lirim Shulina (Exclusive Group)

Anëtarët:

 • Ahmet Hasolli (Kalo & Associates)
 • Arben Ymeraga (Melita & Partners)
 • Ardiana Bunjaku (Society of Certified Accountants and Auditors)
 • Bersant Disha (Recura Financials)
 • Besarta Kllokoqi (Boga & Associates)
 • Blerim Azemi (Accounting House)
 • Burim Cena (BDO Kosovo)
 • Driton Idrizi (Devolli Corporation)
 • Fatos Shllaku (Raiffeisen Bank Kosovo)
 • Fiknete Balaj-Haliti (Cacttus)
 • Lirim Shulina (Exclusive Team)
 • Remzi Uka (AFAM Group)
 • Rudi Metaj (Tashko Pustina Attorneys)
 • Ruzhdi Zenelaj (Deloitte Kosovo)
 • Shpend Zeka (PricewaterhouseCoopers Kosovo)
 • Sylejman Macastena (HIB Petrol)
 • Valon Damoni (Grant Thornton)