Ushqim dhe Bujqësi

Komiteti i Ushqimit dhe Bujqësisë do të përfaqsojë interesat e industrisë së prodhimit dhe tregtisë, varësisht nga sektorët specifik në të cilën ata bëjnë pjesë, që kryesisht mirren me përpunimin dhe shpërndarjen e ushqimit, ujit, verës dhe pijeve tjera, duke mundësuar kështu që Oda Amerikane të vazhdojë edhe më tutje me strikturimin e përpjekjeve të saj avokuese.

Kryesues: Sead Shehu (M&Sillosi)

Zëvendëskryesues: Bedri Kasumi (Pestova)

Anëtarët:

 • Alban Shala (Adea  Group)
 • Ernest Jusufi (Birra Peja)
 • Xhelal Selimi (Calabria)
 • Nehat Devolli (Devolli Corporation)
 • Valon Basha (Devolli Group)
 • Fatos Islami (Elkos Group)
 • Lulzim Mustafa (Fluidi)
 • Halim Haxhijaha (Haxhijaha)
 • Meridian Agon Gashi (Meridian Corporation)
 • Sead Shehu (M&Sillosi)
 • Bedri Kasumi (Pestova)
 • Naser Rrusinovci (Sole Kosova)
 • Artur Camaj (StoneCastle)